Servis i popravka automobila, Auto dijagnostika

U moderna vozila ugrađuju se elektronski sistemi koji prate rad vozila i signaliziraju neispravnost u radu. Ugrađen računar prati rad elektronskih senzora, beleži događaje i neispravnosti i blagovremeno signalizira putem sijalica na komandnoj tabli ili onemogućava rad vozila.

Detekcija kvara je nezamisliva bez dijagnostičkih uređaja koji preuzimaju podatke iz računara vozila. Upotreba kompjuterske dijagnostike, poznavanje rada vozila i pojedinih komponenti uz nezaobilazno iskustvo, predstavljaju ključ uspeha pronalaska i otklanjanja kvara na automobilu.

Autoservis Puzić je opremljen najsavremenijom dijagnostikom u cilju otklanjanja svih kvarova na vašem vozilu.

Autoservis Puzić nudi pouzdane i kvalitetne auto-mehaničarske usluge koje su bazirane na višegodišnjem uskustvu naših servisera i kadrova. Auto servis je opremljen najmodernijom opremon za auto-dijagnostiku i servisiranje vozila. Pored toga imamo i tri stubne dizalice i kompletan alat potreban za popravku vašeg automobila. Raspolažemo i kompletnim alatom i opremom za servis svih marki automobila. Naši serviseri konstantno prate razvoj auto-industrije i česte promene na novim modelima automobila.

Servis i popravka automobila, Autoservis, Automehanika
Servis i popravka automobila, Veliki izbor auto delova

Redovno održanje je veoma važno ya ispravan rad automobila. U Autoservisu Puzić radimo sledeće servise:

  • zamenu filtera i ulja
  • redovnu proveru tečnosti automobila
  • provera kočionog sistema
  • veliki servis (zamena svih kaiševa, španera i vodene pume)
  • čišćenje dizni, klapni, AGR ventila
  • zamena seta kvačila.

U našem servisu moguće su i sve popravke vezane za motor i menjač.